

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
През лятото имаме нужда от по-малко калории и храненето трябва да бъде по-нискокалорично, тъй като заради жегите забавяме горенето на калории в телата си, казва специалистът
Въпреки че е просто ястие, правилното му приготвяне изисква известна доза чувствителност
Начинът на приготвянето й е интересен, но никак не е сложен
Отделете няколко минути за приготвянето на тази засищаща и топла храна, която съчетава препечен хляб, разтопен кашкавал и яйца в едно
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Правя ги през ден за закуска
Ето как да ги приготвите
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб
Този дебел турски хляб, известен с меката си текстура и невероятния си вкус, е истинска сензация в Турция